KES PILIH BULU!!


Ni haaa…kereta yang tidak dikenakan saman itu!Jika ianya kereta anda sila dapatkan keadilan supaya disaman juga supaya adil…uuuwwaaa sah Kancil rasa dianaktirikan oleh Majlis Perbandaran Seberang Perai!!!!


Cuba perhatikan kereta di belakang kereta Kancil tadi.Kereta ini juga tidak diletakkan dalam petak tempat letak kereta!Namun kereta ini tidak dikenakan saman oleh Majlis Perbandaran Seberang Perai!Apa kes ni????Kes pilih bulu ke?Atau sah drebar Kancil tak mandi pagi kut???

Cuba perhatikan kereta Kancil ini dah kene saman kerana tidak letak di petak letak kereta!Ni semua kerje Majlis Perbandaran Seberang Perai.

9 Responses

  1. kete sape tue…PGL plk tue huhuhu

  2. keter cina la frame…cina tu memang tinggal di situ dan berniaga di situ so buat salah tiap hari dimaafkan dah orang tempatan konon..

  3. Norz rasa, masa pegawai penguatkuasa tu dtg nak saman, kereta kat blkg kancil tu takde, jadi tu sebabnya x kena saman. Or kepunyaan org2 tertentu yg dah “bayar” (selalunya ketua2 samseng area tertentu…).

  4. pandainya norz buat andaian…rasa macam tepat jer…hehehhe thanks Norz..

  5. alah, biasalah tu. mesti dapat ‘suap’ apa apa. huh! tak aci btoi..

  6. cepotet…ko ni cute aaa…sah memang berlaku tidak adil!Sepatutnya kene saman balik..saman malu ke???hehhehehh

  7. kereta tu bayar roadtax mahal.dah cukup kutip hasil dia.ahaks

  8. emmmm…pandainyer..sian gak kat dier kene bayar road tax mahal.ahakss ahaksss sian kancil ciputttt!!!

  9. neezie…separa waras kamu I like it…yg x waras meh masuk blog gue!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: