Sebab apa muka aku nampak lain lain tiapkali ambik gambar??hehe..Jurufoto yang arif tolong berikan pendapatan sebulan sebab apa perkara ini berlaku???


Tudung baru ,harga murah je RM28 hikhik


Ni tudung ala Indon..beli kat Nilai 3 jer..

15 Responses

  1. la ye ke…kite baru je tersedar huhuhu… de ilmu ek huhuhu

  2. tatau la frame apa nak buat ni nak kene cari bomoh ke??Nak buang saka??Tentu si baba dapat tolong jampi sat..heheh atau budin ke…heheh

  3. Mula2 pakcik ingat artis tadi…kak, wajah u ada iras2 “uji Rashid” laaa….

  4. Pandangan kabur juru foto fira:

    sebab lawa memang lawa dan lawak. LAwa ada banyak watak dalam diri ikut jenis angin dalaman yang dikeluarkan. Apa-apa pun lawa memangnya lawa dan fotogenik dan mungkin juga fotokenik!

  5. Mat gebu: masuk ma gebu dah ramai kaa lawa cam Uji Rashid…uuwwaa sebab maa lawa besar uuwwaaa!!Terima kasih masuk komen pakcik ma gebu…tentu u gebu kan?heheh..

    Daklan:emmm…daklan lawa ni lawa ke..jgn puji banyak nani lawa riak..sebenarnya lawa ni lebih lawak dari lawa…thanks Daklan!

  6. maaf silap je sebab keybod lawa asik rosak huruf T so ada rala enang ejaan…sah lawa skema..pembeulan ejaan!

  7. MAAF YA AMPUN HURUF T MASIH ADA MASALAH HARAP ANDA PANDAI BACA KECUALI YG BELAJAR ZAMAN P RAMLEE KELAS DEWASA!

  8. lawa memang lawa dan lawak, kata Azlanlin..

    Tapi inilah sebenarnya wanita pelbagai wajah. Termasuk bewajah ular sawa.. hihiii. Jangan marah ye.. Budin jeles dgnan dakLan tu..huhuuuu

  9. Kerana pengaruh mood dan mekap. Apapun kalau dah lawa tu apa gimikpun cantik juga. Makanlah banyak buah-buahan …. dan sayur-sayuran

  10. Budin:Jgn jeles jeles..tapi bagus juga sebab jeles tu tanda sayang kan??(Kata lawa sambil memintal-mintal tepi tudungnya dengan penuh rasa malu amat!)-skrip drama lama terjumpa!

    Saiee:Lepas ni lawa akan makan banyak buah-buahan macam buah naga,buah sawa,buah mata kucing semua bertemakan binatang…thanks saiee!

  11. Apsal pulok budindo berjeles-jeles. Walau itu tanda sayang, tentunya DakLan ada banyak kuasa tarikannya…hehehheheh. Cuma sayangnya Lawa membuatkan Budindo dan DakLan tertanya-tanya…. ermmm, yang mana satu idaman kalbu…

    Entah-entah, Budindo dan DakLan dimadukan…amcam budindo, KITA DIMADUKAN? hehehheh

  12. daklan…lawa nak nyanyi..yang mana satu idaman kalbu..sediakan set karaoke tau..lepas tu nyanyi disana menunggu dan disini menanti!Lepas tu nyanyi lagu 3 mlm ku mencarimu..banyaknya lagu kene nyanyi..jenuh..kalah Siti..

  13. ni dah jadi model tudung nih…sib baik free model ni..hehehe

  14. azis…memang saya model tudung Indon..lepas ni sah ramai beli Tudung Ibu Arini!!!

  15. seronok ku baca n3 lama ni..
    sayu hati bila terkenangkan celoteh kawan kawan di blog!semuanya menghiburkan!

    kenangan takkan berulang cuma sekadar menjadi teman di kala rindukan kawan kawan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: