Yang mana pilihan anda???

Susahnya kalau kawan dengan….
1)PENERBIT-asik nak terbit je keje dia pastu suruh orang tengok tv kalau tak tengok majuk….hehe
2)CHEF– asik beri resepi dan gambar makanan lazat hingga lari habis dietku!!!
3)WEBMASTER-Asik beri Url…url suruh masuk tengok dan komen website dia…tak komen majukkk!!
4)BLOGGERS-asik suruh masuk blog dia kalau tak masuk lama sah …majuk kata kita tak mau kawan dah
5)JURUGAMBAR-Asik beri url photopages dia..pastu suruh komen hasil keje dia ..tak komen majuk juga!!
6)DOKOR GIGI-asik nak goyang-goyang cabut…tak suka tau..
7)ASKAR-asik nak ajak lawan tembak…myampah!
8)BOMBA-asik nak ajak main bomba bomba sikit sikit pancut air…x sker aa!!
9)CHATTERS- Asik ajak masuk cenel dia atau ajak YM hingga naik penin dan abis idea nak chat!
10)DOKOR HAIWAN-Asik tanya kucing u dah baik??Bukan tanya kita dia tanya kucing jer..
11)DJ-Asik nak buat pengumuman penting barang hilang,anak hilang macam -macam boring!
12)GURU– yang ni ok bangat kerana selagi kita tak faham dia siap jelas hingga faham siap dengan praktikal lagi..hehehhe!

9 Responses

  1. saya pilih gembala lembu susu. hari-hari dapat perah susu…

  2. laaa nyampah laa gembala susu x masuk list sebab kene “tooooooot” perah susu menyentuh sensitiviti kaum hawa….cewah macam aku ni skema sangat???hahhahah

  3. cikgu suka ulang2…hehehe

  4. saya suka semuanya. Janji rock.kkk..hehe

  5. azis saya tahu awak suka ulang -ulang….penat cikgu tau!!Mesti pandai jet cikgu kalau nak!!!

  6. Matseri…sah asik ingat Rock jer semua dia suka…fuyyooo!!!

  7. skodeng…haaa tengah online rupanya dia…tinggerr panjang x per jgn yg len panjang bahyer…bila kita nak datimmmmss lagi????wakakakaa..kali ni bawak cucok kodok penyek sama naa!!!

  8. saya suke konductor bas sebab die suke ckp bas sila masuk lg dalam he…23x

    gurau je la…saya suke penglipur lara… pe2 yang die ckp waluapun xde yang betul tp menghiburkan hati

  9. hahaha..dak frame ..lawa dah lama sejak dulu org gelar penglipurlara..sebab suka hiburkan hati orang!Rupanya aku ni penghibur hati rakyat jelata???Dulu kini dan selamanya.Khas buat orang supaya gusi mereka takkan kering hahaha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: