1st day di prasekolah lawa..

Eeemm atas permintaan pembaca blog ni ha lawa letak gambar anak didik lawa yg cute di hari pertama..dan anda dapat saksikan suasana ..


Hari pertama dipenuhi dengan permainan dan beberapa indoor game!Biarkan mereka bersosial..agar emosi tenteram!


Hari pertama dah ada sambut ‘Birthday”Ainsyakinah anak Joe kawan lawa!


Ni pehal?? Bapak mithali yang sanggup main lego dengan anak sebab nak pujuk anak..sah bapa ni rapat dengan anaknya nampak mesra jer dua beranak ni! lawa suka tengok..

Ni adik Farhan ..Fahmi dia masih ok tetapi cuba tengok dah nak mula berjangkit virus menangis tu…hahaha..


Ni Farhan majuk”asyik pangil ‘abah…abah..abah..macam sengsara sangat duduk di kelas lawa hahhaha!!Nak ambil gambar dia pun susah!


Akhirnya dua-dua abah kene jaga….nasib baik abah yang perihatin ada!!!Bagus bapak mereka ni…lawa tertarik tengok dia layan anak-anaknya!


Haziq menangis kuat hingga habis ‘volume’selagi tak dilayan kehendaknya!


ni haziq panggil lawa ‘mama’menangis sebab nak potong kek birthday sama…hehe ni pembantu lawa yg tenteram kan dia!


At last baru senyap bila dah diberi potong kek…

4 Responses

  1. hahaha… tingat pg tadik… kelat g anto adik bongsu nih… saje tadika kan dia… umo baru 5 tahun!!!

    masa nak masuk kelas… tgn dia pegang pegang tgh kelat.. kuat giler… riso dia nangehhh… huhuhu… sib baek x nangehhh… anok owang laen yg nangesssss….

  2. Kelat ko jangan tipu ..aku tau ko sengaja pegi sekolah sebab nak ngurat cikgu kat sekolah tu..bukan aku x taaww ko nyer helah!!!hammpehhss!!Buat–buat antor adik ler..pada hal dok men mater..dgn cikgu hahahha!!!Pastu tunjuk layan adik sebab nak show sifat keibuaaan ..huh….cabuuuuttt sebelum kelat marerrrr!!!!cauuuu..!!!huh..penat ngumpat…dan mengaderkan citer yg x ader..

  3. akhirnyaaaa…ada gak entry budak comeiii..fuhhhh bz la ari pertama…bkn apa bz duk pong pang sana sini menyembang itu ini…ish2

  4. Ziss..ko pun bawak anak menakan regist prasekolah gak ke?jom gentel plastisin nak!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: