TERJUMPA GAMBAR NI….

Lawa terjumpa masakan maggi ni dalam blog seseorang.Dah lama lawa nak belajar buat maggi.Hingga kini belum pandai lagi masak maggi.Kadang keras dan kadang lembek sangat!Terima kasih kepada tuan punya resepi maggi ini!Pandai dia goreng telor dia!Harap dia akan masuk buat rancangan masakan bersiri sebanyak 20 siri maggi di TV!Tentu rancangan masakan ni bersaing hebat dengan RTM Dunia Jam 11!!!Kuang3X

12 Responses

  1. hahahaha…kak lawa…”pandaikan dia goreng telur dia!!!!”..itu pujian kontroversi tuu kak lawaa..kang RTM gam, guna gam UHUUUU….macam mana?

  2. dia memang goreng telor dia??Issh Gebu lemah BM…hahahha!!Guna gam gajah laa UHU x baper kuat…

  3. ala terlapo la plk huhuhu…..

  4. Nasib baik dia cuma curi telur ayam aku… Mat tolong selamatkan ayat aku Mat… supaya tak terover dos…

  5. Len kali jika nak buat ayat dan tak over dos…rujuk pakar BM!
    Lenkali jika buat kesalahan yg sama cikgu rotan….

    sekian dari cikgu prasekolah paling sadis!

  6. budin..jgn risau lagi ekk..sbb teluQ hg sebiji dah ade kt lawa..mmmm

    ~ lawa dok tgk siang mlm pagi ptg budin..

    ~ cabuttttttttttttt !!

  7. kak lawa..mmg suka me”rotan” ek?, patut abg budin jalan sloww…birat agaknya kat “TooooT” dia…ishh mmg sah2 cikgu lawa sadizzz!!!!

  8. hahahaa..eh ni x cukup brutal…nak gelak camlen..muahahaha…sesuaiii dgn imej sadis..thehehehe..gelak omputih plak dah!!

  9. noti notinyaa budak 2 ekoqq ni…mengata kita budin..sah x der insuran nyawa…macam aku jugak hahhaha..nanti depaa..aku ligan!!!cikgu kan rotan sekoq sekoq depan publik…hahahha sadisku kian bertambah hari demi hari..

  10. combi… patut la aku terasa lain macam je. Macam ada yang tak cukup. rupa-rupanya tak cukup buah tu.. tapi tak pe… aku boleh pakai telur ayam sebagai pengganti…

  11. mat gebu:

    aku jalan slow bukan pasal kena rotan tau…Combi tau sebabnya…

  12. kesiannya..budin jalan selur selur..masih sengal lagi rupanya selepas *****nya dicuri!!!ToooooT!!!Gebu ko sempat tak amik video masa budin jalan tadi???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: