WHAT’S IN YOUR BAG??

Dak Erni ni macam tau je aku ni dah ready untuk jawab tag dia!!Sebabnya baru ni kebetulan aku memang dah sedia gambar beg aku yg penuh bermacam mak nenek dan opah dangdut pun ada!Gambar ni dah lama ambil minggu lepas!Cuma idea belom ada nak tulis.So amat sesuai banget bila Erni tag aku!Di bawah ni gambar beg aku yg aku bawa minggu lepas!

Beg ini memang lutsinar hahhah..sebab aku memang suka mengetest para penyamun tarbus!Setakat ni aku belum dirompak oleh sesiapa!Cuba perhatikan betul betul memang jelas nampak apa yang ada dalam beg.Jika perhati betul betul jelas nampak.Ada satu perkara lagi yg aku tidak pamerkan di sini bende tu ialah..toooot!!!


Ni antara barangan yang ada dalam beg.
1)lipstik
2)Foundation
3)Eye liner
4)Lip liner
5)Rantai tangan
6)kunci sekolah
7)Perfume
8)Eye shadow
9)Ubat Gastrik(spare je)


Yang ni plak ialah sebahagian lagi barangan yang ada:
1)duit
2)purseh
3)Hand phone sabun
4)cleanser
5)foudation mustika ratu
6)tali hand phone!!


1)Buku akaun
2)Pen Drive
3)Buku resit
4)CD Praskolah kebangsaan.


Kad -kad ini jika di asingkan purse jadi ringan!


Charger Motorolla kdg boleh digunakan untuk h/phone nokia!
Moisturiser Olay juga bahan wajib konon jaga kulit muka ler..mentenn!!

Moga dak Erni puas hati!!

23 Responses

  1. Kak lawa, yg gambaq no.3 tu, kertas kaler biru yg ada angka “50” tu cuma lah pos2 ke Kulai….tayang2 pulak kat situ!!

  2. Lupa nak tanya lagi…hahha. tu pil gastrik kaa atau pil kuda!!!…hahaha

  3. nasib baik tak tag akak semalam…baru je habis buat tag ni..sm la pulok

  4. ooo…akak gi keja ye…hehehe patut la sunyi sepi je…lupo den..ahaks

  5. amboi, cepatnye akak buat tag. bagus.. bagus. ini la namanye kakakku.

    keje kak? ahad? ooo.. cuti jumaat & sabtu kan. *senyum*

  6. Jawapan aku:
    Ziss..dan cepotet adik sayammms,
    Aku ni jenis rajin x bertempat…kalau rajin bertempat lagi la untung!
    Pagi tadi aku wat keje tu..masa lom mandi sebab lom mandi idea manyakk ooo!!Tambah time kemban!!
    Ko bayangkan kejap aku ngadap laptop..kejap amik camera amboi bz sungguh aku di pagi yg mulai ini!
    Pastu bz menyusun barang barang tu!
    Lepas tu fikir ayat -ayat yg sesuai plak ..
    Penat hari ni sebab Budin tak dtg tolong aku..dia jadi pembantu prasekolah aku..budin pi pekser peyot dia…hahaha
    jawab lagi:
    Hari ni cikgu lawa kene dukung Haziq..dia menjerit bagai histeria abis…aku kasi budin dgr sebab dia x dtg keje…

  7. jawapan manasabah:
    memang itu pil kuda mandol!!!Aku sentiasa membawanya kemana sahaja..wakaka ko Gebu dendiam la pecah rahsia aku kang…ssshhhhh!!!!

  8. huhu…tak terbayang sy betapa kalutnya snap gambar sambil berkemban..nk betulkan kain terlondeh lagi hahahahahahhaha

  9. kah kah kah aku gelak baca Azis nyer komen ni..memang la kemban pakai towel jer pagi plak tu kelam kabut tapi masih nak buat tag erni ni!!Bayangkan hingga 10 kali terlondeh ikat balik..bab tersingkap dah x yah sebut..seb bek x der sapa bangun lagi kuang kuang…gelak lagi hingga abis taip!!

  10. tau tk pe…sy pun gelak mengekek..waktu tulis comment pg td…wakaka

  11. Ziss…ko gelak aku pun gelak so sama sama gelak kah kah kah..

  12. Amboi…baru je 2 hari tak jenguk dah byk update nya..hehehe..

    Pun nak mintak yg kertas kaler biru ada cop 50..Bley??kikikikih…

  13. oitss duit kaler biru banyak..jom blnja aku mcD..

    ~ aku nk double cheese burger jer 4..tuk aku dan kawasan yg sewaktu dgnnyerr..jom cepat !!!

  14. pat!!!dasar mata duitan!!!Pantang tengok duit…nyampahhss!!Nah 1 hengget pi men jauh jauh!!Kang rotan kang???Huh cengilnya aku…

  15. Cheq Combi oiii!!!dasar melantak free??Sedar sama body makin ..tooot!!!Wow sexy giler..mungil abiss!!ni buat abang ym sampai pagi…huhuhu..toooot!!!!

  16. huahuahua..jelezzz nmpk !!!!!!!!

    daaaaaaaaaaaaaaaa…

  17. aduhhhh…bapak charger pun usung skali jg ye…

  18. daaiii…combi!!!manader aku jeles??Aku syok sebab ko replace aku ym dgn dia sampai 6 pagi..huh!!Ko jaga combi…aku ligan kali niiii ko baca apa tulis dalam shout abng Putra…sekali dengan abg putra kene..muahahaha gelak brutal ni..puas hatiku..membelasah pakatan kapel gossip ni…memang dasar x sayang jarii ni..!!!$#@#$%^^%$#&*&*)I&^@!

  19. Azis…kalau pi mana aku membawanya kerana aku ni semua jadi:
    1)cameraman
    2)reporter gila
    3)pakar dokumentasi
    4)pakar aerobik poco
    5)kaki makan angin
    6)rajin jawab tag bergambar!
    7)kaki bully dak pra dgn eskwem dan ceklat..jenis tayang tpi x beri.siksa jiwa dakpra haha

  20. hehe..sm la tu ngn dunia cekgu ni kan…budak2 penghibur kita..siap leh bergurau maut lagi ngn budak2 hehehehe

  21. aku bully bebudak pra aku..syonok taaww!!!Aku tayang jer eskwemm dan ceklat..biar siksa derita jiwa depa tengok!!!kalau nanes aku usik lagi…dan bertanya kenapa sengsara sangatkah duduk kat kelas cikgu ????hahhahahah

  22. Tu belum sy join sm tu membuli budak2..hehehe..

  23. sonok kan bully budak budak??Bully dewasa lagi sonokkk jommm nakkk join meh???
    lawa penah kene bully depa guna sim card len calling/sms tapi x cakap konon kater boya pren aku yg jupe haku kat jeti langkawi..hampehss bebulan taww depa pemain aku..at last aku bully balik wakakkaka!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: