Dah Siap Tag ni

Erni dah ler aku tak sanggup men tag..penat pikir …aku x mauu kemahiran berfikir so ko jgn tag aku dah!Cuba cuba insaf dari bz tag orang..hampehs!!

Put Your Player On Shuffle
You Answer The Question With The Song You Got
Don’t Cheat, Even If It Doesn’t Sound Right!!!

1) What Does Your Mom Say When She Yelled At You
Poco-Poco -Yopie Latul (yeaahh.. sebab mak aku sker aerobik poco gak!!)

2) Your Dad Pokes You In The Head, What Does He Say To You?
Azizah- P Ramlee (Ajijah…anakku..)

3) Your Best Friend Punches You In The Arm, What Does He/She Say?
Sanay Wala nang Wakas-Jezza Garazoga (cos dia ingat love story bermula dari hanya berkawan)

4) Your Crush Bumps Into You At School, What Does He/She Say?
Stupid Girl- (Aku syonok-syonok jer…)

5) Your Worst Enemy Walks Up To You What Does He/She Say?
The Day You Went Away- M2M ( next time I’ll make sure I’ll kill you…shit!!)

6) You Are Walking Down The Street At Night When Stranger What Does He/She Say
Tercipta Untukku – Ungu (setuju lagu ni sebab x torah penin cari lagu len!!..)

7) You See Your Pet, What Do You Say To Him/Her?
You Are Beautiful -James Blunt (masih aku x torah pilih lagu daaa!!)

8) Your Favorite Teacher Comes Up To You, What Does He/She Say?
Aku Ada Kerna Kau Ada-Radja (dia jenis guru yang sentiasa sedar tanpa murid sah dia x der keje.)

What Song Do You Play When You Are…

9) Happy
Putus Sudah kasih sayang-P ramlee(Sebab aku memang selalu lawan arah..wakakaka)

10) Sad
Negaraku – Koir dari petugas bilik berita RTM (lagu peberet aku ni hahahha selalu nyanyi bila time angau!!!)

11) Depressed
Lagu Malaysiaku Gemilang-(sebab aku lebih patriotik terus ilang tensen bila teringatkan negara Malaysia)

12) In Love
Burung Kakaktua (err.. ok kot…sebab hepi dah in love dgn sidia dah ni pon lagu peberet dia wakakkaka)

13) Missing Someone
Selimut Putih- Syarifah Aini( Bila ingat mati x ler rindu sangat!!)

14) Having A Bad Day
Selamat hari Raya-Saloma( Sebab jadi hepi balik tingat Raya…heheh)

15) Trying To Go To Sleep
Loikratong -lagu Thai (Teringat Rambong Siam….dan mandi bedak syonok baru bleh lena!)

16) Really Really Hyper
Lagu Filem Gremlins (sebab hyper macam depa…suker hiburan 24 jam)

What Song Was Being Played When You Were…

17) Having Your First Birthday
lagu Tik Tok Bunyi Jam-budak prasekolah.(syonok tingat dapat kek ising)

18) Going Out With Your First BF/GF
Lagu Hindi-Kuch kuch Hotahey( Rasa macam heroin pilem jer dan dia plak hero yg menang je)

19)Getting Proposed To…
Can Mali Can (terlebih sonok ler..)

20)Getting Married
Malaysia Baru (Sebab sangat sangat sonok dan terlebih patriotik!!)

21) When You/Wife Having Your First Kid
Lagu Tema Sponge Bob Square Pant!(sebab sker lagu tu time dodoi baby)

22)When You First Enter The labour room.
Kau Ku Kunci Cintaku-AC Mizal-(sebab nak tiru macam dia nanes…uuwwaa yg ni aku tambah!!Hahahhaha!

5 Responses

  1. wowowowow.. dasat la lagu lagu akak ni. mekasih eh wat tag utk kali kedua. akak ni memang sporting la. cam sport rim tau! huhuhu.

    kak, kita lupakan je la tag pakaian wanita tu eh? bosan dah main tag. kita main benda lain plak. nak?

  2. next time tita men tag tawen tawen nak???Atau tag pic palen funny??Tag pakaian wanita best gok tu…or tag pad!!!!toooot!!!!!Siap jenama per lagi….huh sah sonokk!!!eh pesal ler haku jadi cammmni???Aku pon herannnss gaakkk?

  3. entah la akak ni. sejak bila dok meroyan pasal pakaian dalam ni? ahahahah.

    kak, apdet la yang baru.

  4. ko senang je soh ahku update..ko meh sini tulun haku…

  5. Tiraimati,u ingat jari i ni mesin ke haper semua nak cepat jer..u nak password ke amik la u delete jer dgn i sekali…senang abis citer….perjanjian kene semak lain!I masih x faham perjanjian….di bawah akta apa ni??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: