Lagu Dan Bicara

L.O.A.D.I.N.GPlease tunggu…

.mcrmeebo { display: block; background:url(‘http://widget.meebo.com/r.gif’) no-repeat top right; } .mcrmeebo:hover { background:url(‘http://widget.meebo.com/ro.gif’) no-repeat top right; }

Untuk Sembang “BERDUA DENGANMU MUNGKIN LEBIH BAIK”
Klik icon dan Nick di room sebelah kanan dan hantar message anda “selamat BERDUA”

5 Responses

  1. Murid-murid suka jika guru -guru spoting macam ni!!!!

  2. kat sini…ada sukan mesti ada tarian poco2…ada majlis kenduri ada la tarian poco2 pastu campur lagi ngn tarian igal2…ada senam aerobik tarian poco2 jugakkkkkkkkkkkkkkk…dulu tercengang2 jugak pe benda tuuuu…melenggang si patah2…hehehe

  3. Sukan ni sah aku kene latih bebudak poco poco..tapi aku memang kaki menari sonok taawww!!!

  4. hahaha…tringat bdk2 dulu dek kerana lali berlatih dengan lagu poco2….asal dgr lagu je termenari…sampai cikgu yg latih tu warning kat kami yang bahagian sound system jgn pasang kuat2 satgi anak murid yg dia duk latih p menari pulak

  5. memang..zis budak pra aku pon camtu jika terkuat skit pasang lagu sah…depa menari..dgn haku haku pon!!!!Johan gedik…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: