Siapa Jejaka di desktop lawa????kuang3x!!

15 Responses

  1. salam maal hijrah…semoga berhijrah kepada yg lebih baik..errr macam kenal mamat tuhh

  2. Cikguazi suka menari,
    Poco-poco step x lupa,
    sudah lama tercari-cari,
    baru kini aku berjumpa.

    Gebu minum bertimba timba,
    Perut buncit tinggi dari dada,
    line stremik pulak tidak cleaaar,
    Jom bersama makan laksa.
    Janganlah marah wahai tuan hamba,
    patik cuma berguau senda,
    sempena sambut tahun mulia,
    sama kita menghapus dosa.

  3. salam maal hijrah…semoga berhijrah kepada yg lebih baik..errr macam kenal mamat tuhh

  4. Arsailiiiiiii……oh anakanda dah balik..lihatlah donia..anakanda kenal ke siapa jejaka muncul di desktop aunty??Hahhahha…aunty pon tak kenal???hahhahaha…
    cemana noti x aunty ???

  5. woiiii!!!Pesal anakanda diserang virus apa ni????Ke tergagap ke?hahhaha lantak ler aunty x kan delete biarrq pi buat kenangan..hehe

  6. Arsaili enter setiap minit kecederaan???? hahahha…

  7. Nak cakap macamana ye.. Oklah… Sebenarnya aku kenal jejaka kat atas tu. Dia mengadu kat aku Lawa curi gambar tu dari blog dia, dan tanpa restu dia. Dia khuatir tindakan Lawa ni boleh meningkatkan lagi gosip- gosip liar. Aduhhh.., pening kepala dia. Camana boleh jadi macam ni Lawa…. Hang memang lawaklah… Boleh mengigau siang macam ni…

  8. Budin…lawa kan dah gila bayang?makin dikejar makin dia menegekori?Kemana pergi dia melekat di hati!Cuma satu jer bila nak pegang..dia jadi invisibleman….hahahhah!So supaya dia sentiasa di depan mata,biarla lawa letak dia beku kat desktop!!Alaaa macam org minat artis pojaan..kan letak merata dinding..uiks Budin x restu ke atau sebaliknya???hahahaha!
    lawa memang lawak sejak azali dan masa dlm peyot makk dah gedik gedik nak berblog!Url pon dah ada time tu…
    Sapa yg mengigau di siang hari ni memang best…kan??Pesan kat kawan awak si budin tu supaya harap syonok laa cos lawa letak pic dia kat desktop..hehehe

  9. sebenarnya teman..ingin ku luahkan jenis apa aku ni?
    1)hepi
    2)tau syonok jer
    3)Over dos kalau bergurau
    4)sikit x simpan di hati
    5)mudah maafkan orang
    6)nak jaga hati semua kawan
    7)nak puaskan hati semua kawan
    8)sayang semua bloggers yg masuk blog aku
    9)kalau bergurau tahap sampai mcm ni-siap letak pic kawan kat desktop!
    10)rasa aku boleh buat lebih kreatif lagi.
    11)sanggup buang masa/karen demi nak nyakat kawan
    12)dan banyak lagi tapi ekceli hati aku baik dan ikhlas terhadap semua kawan,,,x caya belah dada!

  10. Lawa,
    Ni yang buat abg putra jelous ni. Lepas ni bubuh gambor saya pulak dalam desktop tu. Muhaaaaa. Tapi kena minta bantuan arsaili kasi cap hitam dulu…hahahaha.

  11. abg putra,
    Sat sat nak buat gambar abang putra plak kat desktop!syonok sungguh buang karen dan masa yg berharga menyakat kawan-kawan!rasa bahagia banget!!Arsaili kata cat hitam dah habis…

  12. ahahaha. akak ni memang sangat nakal la. sesuka ati letak picca orang kat desktop dia.

    psssttt.. wat penghilang ghindu ka? ahahaha!

  13. hahahaha…cepotet ko bukan x tawww haku nyer style..kan aku ni noti noti.harap semua orang fahamla haku ni jenis per spesis gremlins…

  14. ermmm..

    kt pic jejaka emsem tu hg pasang lagu anuar zain..’lelaki ini’..caiyoklaaaaaaaaa

  15. aku pasang lagu tema pilem antucina supaya suasana lebih syhdu dan seram kahkahkah..oi aku online kat cc ni sambil print gambar budakpra aku…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: