ANDA SEDANG DI TAG!!

Prefer yg cemana?Camni??

Atau camni?

SENARAI NAMA BLACKLISTED DALAM GAMBAR SILA BUAT TAG!HAHAHAHA!!
Jika kurang jelas sila klik pada gambar!

17 Responses

  1. oitts hg nak suh buat haper tuh??

    aku xdak la gelang tgn cm gitu..cincin kawen cm gitu pun tarakk :p

    ade sape2 nak donate sume mnde tu kt haku ??

    ~ awat nmpk aurat ??? uishh..

  2. Kak lawa..ni tag amenda pulak…tayang gelang dgn cincin ke..ishh kalau cincin tu ada leer, gelang boleh pinjam…gelang berlian boleh ke?….ahakss geli akuu!!!

  3. Demi kasih ko mesti buat combi…ko pakai gelang kaki kat tangan…kahkahkah!

    Iss aurat…aku memang x pakai sarung kaki pun..sarung tangan pun rimas!!!

    kalau pakai T shirt short sleeve baru akau pakai sarung kaki kat tangan!!hahhahha

  4. Gebu…ni bukan emas so x jadi riak kalau tunjuk pon!!!hahahaha…tapi maaflah sebab combi kata nampak aurat tangan!Sebenarnya nak tayang tangan putih melepak!Kah kahkah!!!Abg Putra sanggup buat demi centa!!!hahhahah

  5. cikguuuuuuuu…tag mende ni….adoiii la cikgu ni explain la betul2

  6. Aziss..meh cikgu ajar:
    1)hang pi amik gambar hang pegang steering!
    2)Pilih nak nampak sebelah tangan atau tidak?
    3)Letak dalam blog hang sebagai jawapan tag ini!
    4)Pakai la gelang daun nyok(kelapa )pun x per asalkan ada assesories…
    5)Pastu dah boleh rilex keje siap!

  7. oooo..gitu..main teka2 stereng yer…wakakaka

  8. Ok aku nantikan jwapanmu sayang zisss mwahh mmwwaaah!Jap nak kuar pi amik mimi jap…

  9. cmner ni lawa oii!! aku xde gelang tgn apatah lagi gelang kaki.gelang basikal bole dak??yg buat lock basikal tu..yg ade plastik kt luaQ dia.. :p

    satu problem lagi..aku xde stereng keta..aku ade stereng steamroll jer cecece..😀

    hg bagi tag lain laa..suh buat karipap cm gitu ker?? ekeke

    atau cokodok pisang emas 😛

  10. x mo!!! x mo!!!haku nak yg ni gakkkss!!Gulin gulin nak yg ni gakkss….x peduli x peduli..nak gakkk!!Bila lagi nk tunjuk tanganmu yg mengoncang telur semasa menggoreng telur????

  11. Aku faham kena Lawa tayuang gambar tangan dia ni. Sebenarnya dia nak tunjuk kedua-dua tangan dia kosong. Tak penuh dengan barang kemas macam anak mami Penang. dia nak suruh aku penuhkan le tu….

  12. lorrr….sumpah x der niat nak tayang tangan kosong kat abg Budin!jauh sekali minta dipenuhkan!Inilah my life style yang low profile bang…
    Sekadar ada keperluan asas kereta sebijik,rumah sebijik dah syukur jagn jadi macam ada lawa pernah jumpa seorang guru wanita dah pencen masih tinggal di rumah sewa!Perancangan dia tak kena langsung…kesian dia sebagai iktibar buat kita!

  13. errkk kena tag lai..tag aunty combi pun lom buek..ahaks

  14. arsaili..ku datang menuntut tag hahhaha..pulangkan..pulangkan..mengilai macam pontianak!Buatlah slow n steady..nak tengok tangan jer…nak tengok tangan gagah ke sasa ke??kahkahkah!!

  15. Bang budin lawa nak gelang India yag banyak tu kejap jer tangan dah penuh sampai siku!!!Kat Maideen KL berlambak hak!Beli laa nak!nak!Emas tidak ku pinta….ece ece ece cecece…combi style!

  16. ish tag lagi… tapi tag amenda la ni. pelik bin ajaib. Nak tunjuk tangan pegang stereng. ish..ish.. pelik, pelik. guano ni. Eleh.. kalau pompuan boleh le tunjuk gelang plastik tuuuuu. Orang laki nak tunjuk apa, selain tangan yang mengebu ni.

  17. Toknabe tunjuk tangan jer..tangan u yg keje kuat tu so boleh tengok samada tangan tu buat keje kuat ke tak?ekekkekekke…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: