Kenangan Di Sarawak Ogos 2007


Lawa jadi cameraman so x der dlm gambar ni.Sempat menari dengan penari atas Bot yg menyusuri Sg Sarawak.

Sempat bergambar di Muzium Kuching!

Di rumah inilah lawa menari dengan iringan irama gendang kedua wanita ini!Sekadar mahu berkongsi dngan Pak Asdy…lawa memang mudah naik sheikh jika dengar muzik!hahahaha!!

6 Responses

  1. Ogos 2008…??? skrg pun baru JAnuari 2008…xkan back to future kot

  2. hahaha..kak lawa, sah2 dah mabuk “chenta”….kak lawa yg lawa lagi anggun….ini baru nak masuk hujung2 bukan januari leerr..ishhh3x!!..Lagi satu, tu gambaq kucing2 miang ke, lain macam saja depa posing!!

  3. kah kah kah aku gelak ni…baru balik sekolah ni baru perasan hehehe…teruknya hakuuu!!!AAAuuuwww malunyaaa!!!

  4. aku sengaja x mau pomen hahhaha biarkan kesilapan emeninkan kepala mereka sah memikirkan aku masuk time tunnel…kahkahkah!!

  5. Ogos 2008
    Aikk kenapa muka aku tak keluar langsung?
    Bob From Kuching

  6. Bob mana plak dah ni…ko ada blog x kalau ada mesti kuar gambar..cuba buat lain ok jgn putus asa macam lagu seribu tahun Imran Ajmain tu!Aisey ko from Kuching ke…sik kuar gambar ko sebb ko sik ada gambar..kahkah.
    Kamek ada gambar sbb kamek ada blog..sonok kamek cakap Sarawak tapi kamek sik pandai banget!haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: