Majlis Perkahwinan Anak Sedara(anak sepupu lawa) Di Perak 26.1.08


Dj kenduri kahwin adalah satu trend terkini..seolah jika tanpa DJ suasana akan sepi!DJ ni plak x henti henti mainkan lagu The Mercy’s Bunga Mawar.Adinda Sayang dan Jauh di Sayang…huh feel haku dgr lagu peberet!Kacau kejap jiwaku hahahaha!!


Kak Normah(sepupu) dan abang Man adalah ibu-bapa kedua mempelai perempuan.


Lawa atau wawa sempat makan bersama pengantin tadi dah gaya haku macam datin depa kata so kene makan dengan pengantin!hahaha..


Pasangan Anne dan suaminya.


Pasangan Ina dan suaminya.

2 Responses

  1. Satu dokumen sosiobudaya yang menarik. Pasal amalan karaokle, dan dj dan pakaioan pengantin serta ibu bapa pengantin.

    Terima kasih, Cikgu.

  2. Pak Asdy ni asik puji jer dan terima kasih kerana mengingatkan lawa ni cikgu…insyaallah lawa sebenarnya suka juga manulis.Sekarang ni dah jadi hobi pulak jika pergi kemana ‘camera’mesti bawa.Hingga anak sedara ketawakan dia kata Mak long dah macam wartawan hahahaha.Lawa anak sulong so gelaran mak long dan sebelah Kroh anak buah panggil yong walaupun sebenarnya kakak bagi panggilan orang Perak!Uih semakain banyak yang aku tulis semakin banyak yang depa tahu peribadi aku…kuikuikui…memang dalam saiber ini apa yang kita ceritakan itulah yang orang akan tahu bergantung apa dan bayak mana info yang kita nyatakan!Betul tak?
    Budin kata lawa dah jadi wartawan porto eh betul ke spelling ni?Porto ke poto ke polo?jangan polong dah hahaha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: