Budak-budak sembang..


Ni cikgu Ayang…nama dia cikguazi…kang ayang report kat dia yang anjer selalu sms ayang!Bill anjer sapa bayar?Mak bapak masih sponsor dah nak men sms!
Cikguazi kata tak bek budak budak kasi no hand fon kat orang terutama dalam internet sebab itu adalah undang -undang multimedia!Dan ni nombor banduan ayang 019476 dan 4 digit lagi ialah tarikh lahir ayang!!Anjer bijak fikir sendiri laa!


Ayang janji nak jaga muka cantik -cantik!Cute tak ayang???Lepas ni ayang janji tak mau kencing merata dan tak mau pakai pampers dah sebab kesian risau ‘budget’anjer kacau!!Aaaaauuuuww ayang tak pasan nampak nenen ayang…toooot!!alaaa..anjer pun pakai pampers!


Ayang memang suka berkemban…panas tau..so kalau lepas tawen nanti ayang nak teruskan hobi ni boleh ke anjer???Ayang ngadap laptop pun kadang kemban jer…nak buat cemana dah hobi..???haha..ayang ada blog!Anjer ada blog tak?


Telinga ni tak tahan dengan cakap-cakap orang tentang awak!Tapi saya tetap tak berubah tauu..sebab saya sayang awak!Kita kawan sejak Tadika sampai bila -bila ok??janji..


Awak selalu salah faham,jeles anjer…jangan tinggalkan ayang!Ayang nanes nanti jika anjer tinggalkan ayang!


Sampai bila kita nak kawan ni?Awak suka saya?Saya pun suka awak!Kita kawan ..bila kita besar nanti,kalau ada jodoh kita kawin…


Indahkan bila kita sentiasa berdua begini!Jom saya belanja awak makan KFC!nak??Kita makan eskwem,ceklat dan pizza!
Alamak!!!Ada orang snap gambar kita laa!!Ni mesti keje cikgu tadika istana cikguazi!

Pembaca sekalian, babygirl berpampers dan babyboy berpampers ini anak jiran lawa!Sedang mereka leka bermain, lawa sempat rakam gambar keduanya!Yang perempuan namanya FITRAH dan lelaki namanya NAZRI!Keduanya sebaya berusia 3 tahun.
Dailog kedua baby ini hanya kebetulan sahaja tidak ada kene mengena langsung dgn yang masih hidup!!!Eh boleh percaya ke???

2 Responses

  1. Daya khayal yang tinggi.

    Kenapa tak buat novel bergambar dengan gambar disusun dan diberi caption sehingga menjadi satu ceritaq…Kan menarik?

    Cuba dulu yang nipis-nipis dan kalau laku boleh buat bisnes…

    Kongsikan dengan Budin buat bisnes 18sx

  2. Hahahha Saiee Deriss memang la orang kuat Budin so boleh aja jika bisnes menjadi kami share jer..ni nak buat bisnes belacan Melayu Penang kahkahkah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: