Lawa Merindu..

Romeonazak dan semua belum bangun lagi ka…amboi haku tunggu mat bangla x masuk sejak semalam dok bz pi tengok orang bakar mercun ka????Rindu plak dah kat depa yang dok nyakat haku ni….memang x leh dok tanpa depa!pak Asdy pun sama dok bz layan cucu balik kut?Norz pun dok bz buat kek icing!gebu dok bz kemas daporq!kak G dok bz berangan dpt menantu,Combi dok bz sebab semalam malam jumahat,Radio dok bz cari lagu,Matseri dok sedih hiba ingat kawan lupa kawan pasan,kimi dok bz buat assignment,adik dok bz ngurat,adie dok bz tanam jagung,Azis dok bz layan tag,abg putra dok pomen RTm,Budin dok bz edit visual,Mdm zend dok bz cewi layan cucu,cepotet bz blik kg jumpa tunang mat bangla,anis bz berangan nk kawen,sahrulia bz baca quran dah ustaz,izaly layan bini,Junn bz buat puding susu,Jie bz motong getah,Toknabe bz projek,Tokngah bz bomoh sana sini,dean dah x masuk blog aku,aku dok ingat sebab dia sakit kepala,Kasawaripun sama ikut jejak program jejak burung hingga x jejak blog kak lawa hang,sakura bz dgn puisi jepun dia,junaidix bz layan canny main game……dll aku x larat sebut jgn kecik hati naa!!namun depa ni tersemat di hatiku dimana aku pi pasti ingat depa ni semua…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: