DERITA CHENTA NI!!


Mana bapak kamu ni haa?Penat haku…dia senang senang je pegi umah bini tua!hampehs aku yg bini muda lupa plak dah haha..jaga hang…balik kang haku hamok!!!Periuk belanga terbang melayang layang kang.. jenuh kene beli kat Econsave plak ???
Nyesal aku kawen dgn bapak kamu ..haku x rela dimadu camni!!Nak family planning dia x kasi??Aleh aleh haku jugakk yang teruk!!mana tahan beb??Sekali nenen sampai 4 eqoq!Selepas dapat 4 ekoq anak baru kantoi dgn bini tua!licik sungguh laki haku ni…hahahha! Walaupun sambut seruan kerajaan kempen susu ibu lebih baik!!haku x tahan lepas ni kene beli susu tin jugak!Where got road??Camni haku nak berblog supaya ilang tensen haku…blog kucing ada ke??hahaha…

2 Responses

  1. Inikah dia derita yang manis dan indah?

  2. Penin..mikir bapaknya enak-enak ajer ke kantor bz ngusung pennya maklumlah penulis..aku?sekali beranak sampai 4 ekoq!pampers lagi,budak-budak ni cepat membesar harap mereka membesar bagai johan!!Memang derita chenta ini manis pak Asdy sukar dilupa sampai bila-bila…pak Asdy sedang enak dibuai dereta chenta kah???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: