Selamat pagi cikgu!

8 Responses

  1. rupa kamu yang cantik
    mata kamu yg bulat
    membikin pemuda jadi la gembira
    senyuman mu yang manis
    gigi kamu yang putih
    oh nona ku Azizah 2x

  2. laaa..pandainyaaa nayanyiiii!!
    Anak sapa niiii???
    Dulu sekolah manaaaa??
    Saper cikgu dulu??
    pandainya ajarrr?
    Pekser dapat nombor baper ni???
    hahhahhahha….thanks Die..

    Namun aku pilu bila ramai kawan lama dah menyepi serbu bahasa…aku sedih die….sedihhh!!
    dah ler aku pun bz cuma layan blog aku jer…blog sapa pun x pi..

  3. dah jadi resam internet Lawa..dapat yg baru yg lama ke dlm tong sampah..ampun mak..

    Blog Adie tu langsung x sentuh….
    kenapa?..tu la dulu malas belajar..
    bahasa omputih ni adie blur, nk kena pakai spek..kena pinjam spek Lawa..
    borrow spek leh tak?

  4. Adie…aku ni malas berjalan..suka dok rumah!Memerap dalam bilik mengadap tenet!Dan jenis tak suka sembang sembang depan umah macam kebanyaka wanita yg tinggal di taman taman perumahan!kalau berjalan mesti long distance punya…heehhe!Sentiasa membzkan diri dan suka sesuatu yg mencabar untuk dilakukan!Makk oiii harap bahasa yg digunakan di sini tidak jadi ikutan pelajar sekolah..sebab Dewan Bahasa tak terima langsung ….hahhah

  5. weh azi, ko tulis ke dalam buku tu? akak print je masuk dalam fail. hehehe zaman canggih weh…sume keje mesti pantas!

  6. Dulu dah pernah print..but now patah balik ke zaman Jepun sikit hari lagi pi ke zaman Dinasti Ming!!!Hahahha silap hari bulan pi balik zaman firaun atau zaman orang batu…tulis atas batu!!
    haahha…

  7. LEH JADI BATU BERSURAT LAWA…LEH LA ADIE PUJA HARI HARI BATU TU..EH KHURAFAT LAK TU..SORRY

  8. Jom die kita pi Kuala Kubu Baru sebab nak tulis nama atas batu!…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: