Sukan Sekolah kali ke 11 hari ini 24.2.2008


Murid -murid prasekolahku dengan uniform baru mereka!


Persembahan line dance oleh murid-murid tahap 1 dan 2 SKBS di bawah pimpinan cikgu gedik!


Iss…isss ‘transparent bag’ hahhah..bila nak pakai handbag mahal ni???Tunggu sponsor maa!!Sungguh paling x kisah asal beg jer belasah jer…bila nak angin tinggi ni?Tunggu Daklan jadi Datuk ke kut dia nak sponsor beg hahhah!


Budak pra saheh teringin nak belon ni yeyey padan muker…depa x leh amik belon ni yeyey cikgu bully depa…yeyey ssonok!Nanti aku upload gambar budakpra aku yang cute dan mute semasa menyertai acara depa….sssonok!


Ini bang Mat aku(pekerja yg aku suka nyakat panggey bang maaattt!!!hahahha…dia pekerja yang rajin dan ringan tulang!Bila tutup pintu keter sengaja biar kain sangkut kat pintu keter kang bang mat kata eeeee..kain sangkut tu yangg!hahhah sah !aku gurau jer!!Oittshampa jgn amik hati la aku ni langsung x serius kecuali semasa mengacara majlis…aku serius dan protokol!
Makkk aaaiii..bang mat ni .status duda!aku suka nyakat dia konon nak masukkan dia dalam kembang setaman!Ruangan berkenalan dalam majalah apa entah suatu masa dahulu….dia risau jer…sian pak mat!


Ni la keje aku..ngusung woofer sana sini demi ‘kumpulan ‘line dance’aku demi depa nak perform kang??Ecececce..ni bukti buat keje konon-konon!


Rumah merah asyik Johan jer…kali ni hijau no 2!yeyey ssonok!


Antara penonton yang hadir..


Mengendalikan majlis sukan sekolah sebagai pengacara ….perasan..


Guru Besar aku menyampaikan hadiah kepada pemenang!Di sebelahnya PK 1 yang meninggalkan sekolah ini selama 2 bulan dan masuk kembali ke sekolah ini semula bulan ini!Dia ni bagus sangat PR huh..kerana dia semua masih melekat di sekolah ini!Seronok bekerja di bawah beliau!pandai ambil hati kami!Yang cute sebelah GB ialah Pembantu Tadbir kami…rajin pi Formula 1 kat litar Sepang!hahahha…


Pasukan rumah Hijau..uiks hijau putih maa??Ini pasukan rumah sukan cikgu lawa!Maaf kawan aku ni asal nama antulawa!Antulawa memang hodoh tapi lawa gaya hantu sahaja!hahaha..muha style abang Putra gelak!
O ya yg pakai Jeket Malaysia ialah adik Fariza yg mengharumkan nama sekolah ini kerana menyertai Pasukan Bola Sepak Malaysia ke Croatia 2007 dalam pasukan bawah 11 tahun!

2 Responses

  1. uishhhhh…topi besar…tk tahan nengok tu

  2. Topi ni akak lawa hang beli semasa di Kucing nama tempat lupa…ni susahnya haku suka lupa lupa lupa!!Kene sepak tunggul baru ingat!Tempat ni jauh di pedalaman kiri kanan ada gerai sepanjang jalan hingga ke dalam!Saiee tolong bang habaq sat nama apa tempat ni?????lupaaa???makk aiii!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: