Subhanallah Maha Kaya Allah!!!Allahu Akbar!!!

4 Responses

  1. Ya Allah… ada ke manusia yang ‘buat’ dengan anjing sampai jadi macam tu…

  2. Entahlah…manusia ni makin tersasar dari landasan sepatutnya kak E!!!Ya Rabbi Tuhanku telah menunjukkan kuasaNya.. dah teringin dgn binatang pulak…alaa kak E dalam youtube kan macam macam gaya manusia buat dgn binatang…gila ka haper entah???Nauzubillah…minta simpang malaikat 44 jgn jadi kat keturunan kita kak E!!

  3. lorr…ggambi tu hasil hub manusia ngn binatang ke kak????ingat kan orang buang bayi…astaghfirullah…menyayat hati sy tol….sy copy nak taruk kat blog sy ye akak….

  4. sure sayang..ambil apa sahaja yang girl nak akak suka sangat!Sharing is caring…..hahha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: