BABY SITI ENTRY


5sal akak lawa hang ada baby baru tau ka?? cuba tengok ni..nama dia siti entry!!


sssaaaayyyyaaanggg (ala ala tanter Ricka)aunty dah kidnap mu yg comel!!!emmm gerammm!!!nI BABY 5SAL YG CUTE AKU BARU JER KIDNAP…..HAHHAHHA SADISNYA!!

6 Responses

  1. ala comelnya…buchuk.

  2. comel macam mak bapak dia la izman…macam anak u juga yg comel macam bapak dia dan mama dia..huhu

  3. Alooww kak lawa!!

    Sori bangat pasal lama tak jenguk.Padahal blog sendiri pun lama tak update..ada lah jugak apdet sikit2..hehehe..Apasal kak lawa asyik pakai spek je??hehehe

  4. huhuhu..aku memang degil sebab ramai yg meneka aku ni buta,mata terjojol,mata kecik sebelah,juling,mata sebelah dan macam-macam…makin org nak tau..makin degil aku pakai!!!Pada hal tiap hari aku tak pakai apa tau ka????huhuhu dasar degil!!!sssonok orang dok teka teki mataku!!!

  5. Hahaha!!Cayalah! memang dah trademark kak lawa lah spek itam tu..hehehe!masuk blog kak lawa ni ada2 aje citer yg menggelikan hati especially ruangan komen ni.kekeke!

  6. memang dah orang kata dasar dahi terjojol…montot bulat(aauuuww) it means..seorang yg periang,ceria dan suka merapu dan x suka serius..romantik giler dan kalau berchenta lopa donia!!!Tau ka???huhuhu….zodiak Aries(jgn percaya) memang ceria type,tahap kesabaran tinggi(sure boleh bermadu),tahan diuji,dalam stress boleh gelak dan menyanyi dan menangis(3in one),kira semua boleh buat walaupun at last mati beragan…semua dia nak buat…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: