Kenapa aku suka menulis??


Wajahmu hensem bagaikan wajah kambeng!Aaahhhh aku terpesona!Gambar hiasan dan harap tidak ada kes saman menyaman!

Sebab apa aku suka menulis blog???
Sebab aku suka lah kahkahkah!
Tatap la wajah kambeng jika anda sedang berduka!
Sebab wajah kambeng lucu ada unsur kecindan hahha!
Sekarang aku sedang hiburkan hati sebab dah abis exam!
Aku tak mahu sedih sedih macam kucing angau kahkahkah!
Aku tahu ada orang masuk baca apa aku tulis tapi depa suka jadi ‘silent reader’
tak kisahlah sebab mesej aku ialah aku nak puaskan hati aku dan berkongsi dengan orang rasa ceriaku!

4 Responses

  1. hahahaha
    lawak gambaq kambin ni
    kekeke..

  2. dia tenung sapa tu erk…

  3. To Tiung:
    Tuan punya kambeng ni pun lawak gak!Dah lama nak boh gambarqq kambeng dok geram asai jumpa kambeng rasa nk snap gambarq hehheh!

  4. To Cendawan:
    Dia rindu kat seseorang eh silap kat seseekorqq…yg suka jelir lidah tapi dah x baper nk jelir…dah uuwwaa!!
    Dia kambeng pojaan Malaya!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: