Lelaki mengandung??


Cuba bayangkan jika lelaki mengandung?Ini hanyalah kemahiran berfikir!Bukan melawan arus yang Allah tetapkan!Jika lelaki mengandung bayangkan:
1.Perut dia makin membesar..huhuhu mcm belon!
2.Dia mengidam makan mempelam dan lain lain!menyampah hahha
3.Tentu dia lebih mengada ngada dari perempuan!Sah menciii aku!!
4.Asyik belai perut dia tiap hari dgn melihat cermin!
5.Pagi pagi ada ‘morning sickness’uwekk!pagi -pagi dan kalut pi sinki!
6.Jalan termengah-mengah sambil pegang pinggang…hahhahha!
7.Nak ‘drive’dah berlaga steering!
8.Asyik cakap kat orang yang baby dia menguit!kahkahkah!
9.Asyik loya loya tak boleh bau apa apa pun mesti nk tutup hidung dia!
10.Ubah hobi dengan mengait’sarung kaki bayi guna jarum 2 di opis masa free!
11.Pakai baju mengandung hahahha sah sudah gerenti laa!
12.Buat latihan pernafasan masa dah dekat due date!
13.Masa nak ‘deliver’baby sah menjerit kuat dan picing lari masa tu!hehhee
14.Tentu rimas doktor dan jururawat nak diamkan sebab riuh satu labour room akibat ramai patient lelaki nak deliver baby!Suara depa kan kuat!kahkahkah!
15.Bayangkan ramai pompuan(isteri)menunggu diluar dengan rasa resah(kejap kejap ke tandas)tak sabar nak sambut baby baru!
16.Bayangkan pula masa dia duduk dalam pantang dan susukan baby!hikhik…gelinya atiku!
17.Bayangkan susah ooo nak deliver baby dia kut jalan mana??No choice so up to him la nk deliver kut tingkap ke?hehhe
20.Sah dia serik dan next time suruh bini pulak!
Sekianlah sekadar nak buat anda sengih supaya hati anda ceria!!
Aku paling suka jika dapat menonton lelaki berpakaian perempuan main bola sepak!
Aku gelak hingga guling guling kahkahkah…sebab ada yang bz betulkan ‘bra’ hahhahha!!

6 Responses

  1. WaWA, gambaq yang hang letak tuh, dia tuh sbenaq nya asai2 pompuan,pehtuh dia jadik lelaki.Tuh pasai dia boleh mengandung.

    Iduat.

  2. ahaha dia ngandung ka? aiyoo..

  3. To Iduat:
    Aku seriau bila mengenangkan cemana dia nak push baby dia wakakakaka!!!

  4. To Tiung:
    Ni la sorang adik IRC aku yg masih contact akak dia huhuhu!
    So berhati-hatilah bila bila masa sahaja anda tersilap anda akan mengandung!!!Jangan dok main terjah saja kahkahkah!!

  5. kalau dah perempuan tetap perempuan jugak… dah sah tak berjaya jadi lelaki dia ni…hehe… mengabihkan boreh je dia ni

  6. to yanglerni:
    Kak wan bayangkan masa kat labour room sah bising melalak macam orang gila agaknya jika lelaki bersalin!kahkahkah…agaknya lari keliling padang bola per???hehheh!
    Sakit bersalin hanya perempuan sahaja yang tahan dan tak pernah serik kan kak wan???kak wan anak berapa ni??
    Tq kerana komen …n3 lawa semua merapu dan kelakar jer…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: