Beli lah N77

Anda pasti rasa puas hati jika membeli N77!Money back guarantee!!!huhuhu!Ni kempen cintailah N77!Jika anda bercadang nak beli handphone baru tiru macam saya!


Ni handset aku N77 yang baru!Bukan nak menunjuklah..aku cuma nak ‘share’
kelebihannya.
-Murah harga berpatutan!
-Speaker byk dan kuat
-Skrin lebar
-mesra pengguna
-boleh guna 2 sim card
-ada pen untuk menulis dan skrin sesentuh yg mesra!
-guna memori card yg 1 gb ke sonok sebab boleh boh lagu dll banyak!
-camera 2.0m pixel ada depan dan belakang
-camera ada flash
-blootooth
-ada lagi aku lom teroka..nanti kalau jumpa aku update lagi!

8 Responses

  1. akak lawa
    leh masuk 2 sim ek
    best tu😀
    tp cam 2.0 pixel kureng menarik perhatianku lahh
    hikhik..

    tp fon tu bentuknya lawo😀 mcm kak lawa jugek..hikhik

  2. hampehhss 2.0 ok la sebb kalau nk upload kat web x beyat sangat ler cayang oi!Lagi satu ada web cam hahhaha…siap usb lagi maa..sonang baitu buat keje keje pekdah!!!

  3. kalo u ada ym meh akak send lagu memacam dlm mp3 boleh buat ringtone,chenta tone dan jiwang tone hahhahah!!

  4. harga berapa kak?
    cam best ni
    ngehee..

  5. Perli ke haper??Hahaha kalau ori mahal kut?Kalau made in China murah jer RM450 huhu…dan siap ada web cam lagik!Siap boleh shift 2 sim card!Speaker mak oi macam radio!Yg penting memori card 1 gb memang happening boleh muat bayak video dan lagu!Hampa jgn dok boh video porno plak x bek aku sumpah meletop kang!!hahhahahha!

  6. haha org tny la
    takmo aa yang cina

  7. isshh..orang orang…yang dok kat sawah padi tu ka Tiung???hahahha

  8. grrrrrrrrrrrrr..
    nk kna tokak la ni
    hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: