Gambar Nostalgia Khas Buat Shay yg sedang menanti kelahiran!


Kini babyku dah besar ni….senyumanpun dah mengancam!Semoga baby mama terus cemerlang mendapat 5A dalam UPSR yang bakal menjelang September ini!


Sebenarnya naluri keibuanku terasa ingin membelai baby lagi huhuhu!
Nikmat sebenarnya mengandung,melahirkan dan membesarkannya adalah anugerah nikmat untuk wanita yang tidak terhingga dari Allah!Norz dan combi hampa tak teringin nak dapat baby lagi kaa????


baby dah besar nampak seriusnyaaa!!


Ni posing kat kedai…konon pixel lebih cun!


Dah pandai pakai rantai besor!!!


Baby dah makin nakal cuba lihat dah ada luka kecil dekat hidung akibat jatuh!


Baby dah besar!


Dah pandai sikat rambut…


Baby tidur ni!


Umur belum cukup seminggu ni…

Orang kata jika budak hisap ibu jari kaki maknanya dia nak adik!!!hahhaahha!!!


Macam anak Jepun!

Posing sakan hehehe!

Dia memang suka posing!
Ni puteri kesayangan saya kini dah berusia 12 tahun kecik kecik dah suka posing!

Kenangan semasa mama baby beraksi sebagai Mak Siah di pentas Dewan Besar MPIK Cheras.Jika kawan-kawan di kalangan guru-guru masih ingat drama komidi ‘Komet’ni memang kelakar sebab watak saya sebagai perempuan suka melatah!hehehheh!!Memang sejak dulu saya ni memang jenis bukan pemalu untuk beraksi di pentas!Kira stage fright memang dah tak der sejak dulu…Masa ni tak pikir langsung bab nak kawin ke nak beranak ke?Yang pikir seronok jer..anak daralah katakan!!

Bersambung jika saya rajin scan lagi…huhuhu..

10 Responses

  1. laaaaaa n3 nostalgia eehhhhh😛
    eehhhh baby tu anak lawa yang bungsu ekkkkkkk

    *** lawa teringin nak baby lagi eekkkk😉 kak e pun kadang2 teringin juga tau… tapi bila kenangkan anak-anak dah besar rasa cam ‘tak kuasa’ nak ada anak kecik lagi hehehehhe

  2. kak E tentu suka n3 fasal anak -anak ni kan??
    memang la tapi bila tengok baby teringin balik tau!huhuhu…

  3. Mengimbau memori indah mampu mengusik jiwa… huhuhu..sekeping hati yang terusik gemersik lagu lama..

  4. hang saja laa Lan!kalau tak usik aku tak leh dok!!!
    memang memori indah mengusik jiwa,gemersiknya lagu lama,mencuit hati yang dibuai,didodoi dan diulit kenangan silam yang bermain di mata!!huh memang sukar dipadam dari memori lan!
    Its hard to forget!hard to delete permenantly!hahhaha!kalau boh dalam recycle bin lama lama restore balik lan!!

  5. seronok tengok baby. la ni x terfikir nak ada baby lg…aku tunggu cucu pulak lawa oii..

  6. kak G hang x per la dah nak dapat cucu huhuhu!!!Tara hang ni masih boleh produce lagi meh aku check!hahahha..boleh lawan masuk labour room!!!!kuikuikui jahatnya aku nyakat kak g!!Aku ada ppt ygg hebat huh! hang nak ka??

  7. assalamualaikum kak lawa… terima kasih buatkan entry nostagia untuk shay… dalam risau2 nih rasa best lak nak tunggu baby lahir… nanti baby dah lahir kita buat entry pasal dia yerk… siap gamabr sekali…

  8. Shay jgn risau sebab risau!Sepatutnya gembira kerana tak lama lagi akan bergelar mama!
    Ingat pesan akak guna kekuatan minda di samping kekuatan fizikal semasa melahirkan nanti!
    Baca doa yg akak berikan!Doa tu dah boleh dibaca mulai sekarang atau bulan terakhir..
    subhanakalailahaillaanta,subhanakainni kuntuminazzolimin..fastajab nalahu minajjaina huminal khommi wakaza likanun jil mukminin wazakaria istada rabbaha rabbi latazarni waantakhoirun warisin! amin amalkan mulai sekarang!
    Insyaallah doa nabi Nuh semasa dalam perut ikan Nun!Dan nabi nuh terpelanting keluar dari perut ikan setelah membaca doa ini!
    Insyaallah ,,,

  9. best yer ada baby sendiri…nak jugak la..ngehngehngeh

  10. ko kawen cepat zis……dapat baby cepat!!!ko rasa kan apa yg kami dah rasa..kahkahkah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: