Kursus Peningkatan Profesionalisme Guru Prasekolah 2008 di Chalet Sri Kroh Pengkalan Hulu

Kursus ini dikendalikan bersama oleh Jurulatih Praskolah dan Jururulatih Muzik!
Kursus adalah anjuran Jabatan Pelajaran Negeri Kedah.Lokasi di Pengkalan Hulu(Kroh)bertempat di Chalet Sri Kroh dan Suria Beach Resort Pangkor.

Peserta kursus terdiri dari guru guru prasekolah negri Kedah!Kami bergerak di Pangkor dan Kroh sepanjang cuti ni!Setiap intake disertai oleh setiap daerah di negeri Kedah!

Lepas ni prasekolah dah boleh buat pertandingan Perkusi..lihatlah guru guru prasekolah ini yg gigih menimba ilmu!

Lan oiii!!Kami ingat kat hang sangat cos hang dok habarq kami BUM PAK PAK PAK BUM!
nAH DEPA BALOOOOON KOMPANG PLAK DAH !!!!

Gigih memberi tunjuk ajar ….tengok jer depa tak renti renti dok melilau sana sini beri ilmu depa kat peserta!huhuhu…ni loghat Kedah pure haaahahahha!
Tuuuu jejaka yang dok hujung ni adalah  Boss kami Encik Razak hehheh…jenis spoting jugak maklumlah beliau juga orang Muzik!Orang muzik ni bayak unsur kecindan dalam diri mereka!Senang didekati….sebelah Encik Razak ialah Ju Prasekolah Rosyati dan Tini!Amboi serius mak aaiiii!!!Nampak jer serius bila dah mula start begin bercakap lebih banyak lawak dari serius!Maklumlah mula  mula JU muzik dan JU pra tak baper nak mesra lagi..bila daah mola nampak ok jer!Semua depa ni rasa aaii memang boleh masuk kepala ha ha ha ha ha!!!
Yuhuuuuu!!!Baju putih tu Ketua JU Muzik Md.Khir,yang baju merah Lan Peremba!Depa ni hebat..I angkat tabek spring depa ni jenis spoting giler dan happy go lucky punya!!!
Our JU Muzik yang hebat!! Thava and Lan!
Kasut Antu

ni antulawa eekekkekkek!Dok posing sakan…muka tak dak tau ka???hehheh..takleh boh muka sebab orang kata hantu perasan lawa huhu..

9 Responses

  1. ada lak terselit antulawa di situ
    kekeke..
    ;p

  2. hehhehe Tiung,ni antu bukan sebarang antu…ni antu jiwang,antu rock,mama rock,mama aerobik,mama poco poco,mama chicken dance dan kompang nasyid bum pak pak bum pak!!Semua antulawa nak balon!!!Selagi boleh buat…yuhuuuu!!

  3. kekeke
    antu pon antu la
    ;p

  4. x balik Kdeah ke tiung??amboi dah dapat aweks selangor ke huhu..

  5. balik la kak, br smpai slgr 2 ari la
    balik tatau nk contact akak
    :< mana da[at aweks lg kak oi..
    cari mai sorg..
    hhe
    ;p

  6. huhu…akak kat Pangkor Island ni!balik pada 4 hb ni!Kursus Guru guru prasekolah Kedah!

  7. oo pangkor pulak
    syok noo p rata
    hehe

  8. updates updates
    hihi
    ;p

  9. akak malas nak update cos bz banyak keje tiung namun ku gagahi juga…huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: