Antulawa dah jadi tak torah hahahaha…biarrrqq pi kat diaa!!!Asal gaji tak kena potong dan Polis tak tangkap!!!


Ni masa dok memikirkan nasib masa depan yang gemilang dan terbuang lepas kene temberangg hahahha!!!Memang kadang kadang rasa macam tak der keje je merapu dalam blog ni tapi ini adalah sesuatu yang dapat menghilangkan stress akibat keje yang menimbun dan masalah yg mendatang!Berjumpa kawan kawan di blog berkenalan dan bermesra dengan depa bagai nak rak!Bergurau dan mesra macam orang bercinta ke hahha!Tak der la cuma brek je kadang kadang x baper makan kdg bergurau terlebih!
Ya ampun lawa cuma berkawan je dengan isteri orang dan suami oramg dalam blog sahaja!Lawa tau jaga border!huhuhuhu…kita semua dah dewasa dan kita hanya menghargai kawan kawan di maya ni!Memang perasaan sayang kan kawan kawan tak dapat kita elak!rasa rindu pada semua yang pernah mengenali diri kita!Rasa rindu pada kenangan silam yang manis dengan dailog dailog lucu masih menghantuiku kawan….sukar nak delete hampa semua dalam memoriku kawan!Aku sayangkan kalian…nanes..nanes!!

Terkini menjadi model Majalah Life hehehh memang sah perasan!Janji happy…If you are happy and you know it do something that will make you happier!yuhuuuuu!!!

Semasa jadi bidan terjun menggantikan model yang sakit perut seb bek lalu kut tepi tu depa panggey jadi model!hahhaha pasan lagi…yuhuuu!!

Semasa menjadi model Majalah Family yuhuuuuu!!Perasan!!

Semasa menjadi model majalah True Love hiiihiii!!

Semasa menjadi model Kak G Enterprise Sdn.Bhd.hahaahha…kak Ggggggggggg!!Mana duit bayaran lom bayar lagi!Penat posing tau ka??huhu…

16 Responses

  1. tayang moka nampakkkkkk…hik2

  2. aku nak tengok samada muka aku ssuai x jadi cover lady!!!!!!wakakakaka…dan ada orang kata perasan..hehheh no hal because this is my blog so its up to me whatever I do…I x kacau orang dah!Ada sapa sapa kene potong gaji ke…

  3. ermmm…biar la depa dengan mulut depa tu…hik2

  4. Lawa memang lawa jadi model vogue gitu!!!! Lawa cuti sekolah ini x p mana2 ka bercuti?

  5. sakuraku…lawa x cuti mcm org lain as Jurulatih i dah ada tugas menanti..31 ni di pangkor dgn kursus English dan muzik for Preschool dan selingan poco poco hahahaa…yeye sonok!Sakura memang cun giler..dah tengok wajah sakuraku…

  6. Lawa wah ada selingan poco-poco, sakura pun suka poco-poco nanti jumpa kita poco-poco ek he he he, K lawa take care!!

  7. best kan poco poco…lawa jadi instructor yuhuuuuuuuuu!!
    Kan lawa cikgu gedik???
    memang best kan poco poco x sedar berpeluh..bagus untuk ksihatan..Jom poco..jgn opocot dah!!

  8. wahh…manyak yerr jd cover magazine..hehehe….poco2 beshh…

  9. memang best laaa princess ko nak step dia ke??Nah!!!huhuhu…sonok yeyey…

  10. Akak Gie @ Akak Cun Lawa,

    Asalamualaikum,

    minta maaf,tak dpt tulis,pasai
    duk kalut nak K—n,tau tau lah la ni..masa berlalu begitu pantas.

    8808tarikh keramat

    Apa pun Indra,ingat akak bedua.,
    cayang.

    Blog.pun tak sempat update.

  11. Kenapa menyamar?
    Saya kurang layan anonymous!
    Nak tahu kisah sebenarnya sila hubungi saya di talian
    0194760501
    Saya memang peramah dan cepat mesra!Kita sembang sampai pagi ok!
    Saya suka berkawan dengan semua orang!Call lah saya, akan saya jelaskan perkara sebenar!Insyaallah!PEACE!!HEHEHEHE…

  12. Pedulikan apa org kata,kita punya suka,nak sibuk pasai apa,kan,kan,???

  13. Yes!Yes!Yes!Raja Zainuddin…
    inilah indah dan manisnya hidup berblog!!!
    Aku sedang meratah kemanisannya huhu!
    Sebenarnya orang hanya menilai dari jauh..yang meratah pahit manisnya kita!Takkan semua apa yg kita lalui nak diceritakan pada orang!Orang sekadar seronok tepuk tangan yeyey!
    Cukuplah saya katakan disini ..
    apakah bercinta namanya jika asyik bergaduh?Apakah erti sayang jika masih bertekak macam anjing dengan kucing?Apakah ertinya cinta jika batang hidung tak pernah lihat?
    Sebenarnya hampa semua adalah MY Friends!Teman maya sekadar mengisi kesepian di maya..
    Raja Zainuddin,indah dunia blog ni Raja…aku takkan meninggalkan dunia blog ini melainkan aku telah tiada lagi…aku kan pengerusi blog blog di Malaysia bak kata pengacara Glemer Lan Sanglang kahkahkah!

  14. Ya adindaku Indraputra,
    Terima kasih kerana masih ingat akak kak berdua ni..
    Jangan lupa jemput di hari persandinganmu..yeyey sonok!
    maka kompangpun berbunyi…dadapu dag dig dug..seronoknya jadi pengantin baru…mesti malu malu kambeng..aauuwww!!!!

  15. Blog.RZ adek sya dgn kwn die punya, die memang nakal,sya sangat sayang die sbb.hari hari kena summon bwa kte yg byr sya.kmi 4 org,2lelaki 2 pompan.

    Salam dgn akak gie.

  16. ISS….ISS APA BAIK PUNYA ABANG DAA!!MEH JADI MENANTU AKAK LAWA JER MACAMNI..PATUTLA rz BAIK SEMACAM JER..TAPI KALAU NAK JADI MENANTU AKAK KENE BELA PU3 MIMI SAMPAI BESAR DULU HIKHIK!
    ni semasa menulis ni akak just arrived from Penang selepas beri kursus Tadika Swasta di Hotel Tanjung Bungah Penang!
    Insyaallah salammu akan di sampaikan pd kak G!
    PPsssst!Jgn lopa panggey kenduri nanti …oitt!!lawan dgn org mana oittt???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: