Azi…hang tak dok diam nuuu???Jgn Tak Ketahuan dah…Matta ok!


Inilah anak murid cikguazi yang didedahkan dengan line dance POCO POCO walau depa ni tak sempat memakai track suit dan tempat agak terhad namun masih boleh menguasai step poco-poco!

Ni Lan Sanglang dan Azman Long(Azman ni satu MPIK/satu opsyen PSR(MUZIK) dgn lawa cuma kami dlm kumpulan lain) depa JU muzik yg hebat ..berkat dok balon kompang cikguazi dah terer main gendang maa…aku sempat balon hampa punya Dara Buka huhuhu….yes!

Macambiasa aku sempat mengambil gambar ibu kucing lambang ibu tunggal yang penyayang dan tabah dalam menghadapi hidup menjanda!Kucing adalah simbol ibu tunggal yang tabah!hahhahahha…lihatlah wajah ibu kucing yg sering meminta simpati melalui kerdipan matanya!

Selepas balik dari Pangkor aku bersama seorang lagi jurulatih Prasekolah Rosilah Ahmad dijemput memberi kursus buat guru guru Tadika Swasta di Hotel Tanjung Bunga Penang.Walau penat belum hilang lagi aku dan Rosilah masih seronok dan sempat poco poco juga dgn peserta yang terdiri dari kebanyakannya berbangsa Cina dan hanya seorang Melayu!Selebihnya India..Kami tetap mentain happy!Agaknya dah terbiasa busy dan tak boleh duduk diam…huhu

Malam itu setibanya aku dari Pulau Pangkor aku dapati begitu sesak stesyen minyak dengan kereta yang berpusu mengisi tangki masing-masing!Aku kesejukan kerana hujan mulai turun membasahi bumi!Aku menanti kawanku Miss Goh datang menjemputku!Miss Goh datang menjemputku terus menghantarku hingga tiba di rumah!Emm..inilah gambar hasil dari camera N77 kuu agak ok jugak kan?

6 Responses

  1. wahh..ni pic dr N77 tu ek?
    klear aa..hehe
    best ka p pangkor kak?

  2. ok kan hasil camera N77??
    Bukan teruk sangat..akakpun x sangka buah cempedak jd buah nangka..boleh tahan uu??
    kleaa n kleaa…
    Pi pangkor jadi fasilitator so seronok le tiung..balik penat jugak!Janji seronok..

  3. hehe haa ok
    memang berbaloi
    ekeke…

  4. belilah N77!!
    Money back gurantee!!
    Emmm anda memang berbaloi!!
    wey I seem to be very very busy ma!
    Pertandingan action song prasekolah dan tarian rampai sek rendah pulak!
    Biarlah diriku jadi bz sebz bees…

  5. haha iklan plak
    zzz
    hehe bz sunguhh

  6. murah!!!murah!!Ting tong!
    pilih rapaattt!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: