sekolahku rumahku…..

Hari ini masih lagi dengan latihan ..
sejak pagi aku tak henti melatih budak bukan main main ni!
henti juga untuk rehat hehhehe!

Aku stay back dari pagi menjadi penunggu sekolah hingga 6 petang
setiap hari..sepanjang minggu ni!
kira bangun tidur makan pakai mandi semua di sekolah!
Anak aku mimi juga turut buat study group di sekolah..
so anak beranak kami menjadi penghuni sekolah!

sebelah pagi minum susu awal lembu
demi beri sedikit tenaga untuk berentap sepanjang hari..
Dulu aku tak pernah ambil makanan tambahan ..
Tahun ini baru nak cuba demi nasihat sepupu..
lagipun aku memang seorang yang aktif so mesti maintain..!!segar!!
kalau aku layu tentu budak budak aku turut layu..
demimu anak anak didikku cikgu akan pastikan kalian
bergelar juara 2008!

Aku masih tidak ada pembantu ganti lagi..
sengsara juga dengan ketiadaan ppm ni..
kalau tak melibatkan latihan untuk karnival
masih boleh tahan lagi..ini..aduh!!Dugaan sungguh ni!

7 Responses

  1. Hai akak,sebok beboner nampak nye,memandu krte nak kemane,bole ke adek tumpang bersame,kerana adek pening kepale,masa terlalu pantas berlalunye.RZ.

  2. heheheh Indraputra cuba perati betul betul pada gambar bawah ni!nampak sangat ler masa drive tak pakai kasut!!!
    Baru ku perasan nampak jelas kakiku yg berkaki ayam!hahhahaha!

  3. salam kak, trima kasih daun keladi, lain kali singgah la blog sy lagi.

    uihhh sibuk bebenor ye..ada event apa la kat skolah tu…mcm majlis besar jer..

  4. sibuk bebenar noo
    hheh..

  5. To bash:
    akak lawa hang ni bz sepanjang tahun dia ikut hujan khatulistiwa…
    ada karnival prasekolah hingga ke peringkat kebangsaan…so bz ni hingga sakit paler lutut ..kahkahk..

  6. Tiung jap akak add link adoi sian adik aku ni…

  7. tIUNG AKA X LEH SIGN IN BLOG TIRAI DGN M;GUNAKAN EMAIL DAN PWORD …KENAPA ..ADUSSS SAYANG BLOG KU!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: