Kamezaim The Pemes & Noti(Tajuk asal BOH)


Selepas di edit di Jepun kelihatan lebih real macam gajah liar!

Milik siapakah gajah ini
Wajah lembut bagaikan sutera
Ingin ku bertanya siapa punya
Apakan terdaya
Adakahkan terdaya

Milik siapakah gajah ini
Bagai berkurun lama kesepian
Ingin aku bertanyakan
Kepada yang sudi
Adakah ia sudi

Aku tak pernah jumpa blogger yang nakal dan gila gila macam dia ni..
Bukan gila maaf..dia ni agak overdos..
aku tak pasti lagi dia ni lahir bulan berapa dan tahun apa?
tapi yg nyata nya perangai gila gila dia sejibik perangai aku jugak hhaha!
Ni kan aku curi gajah dia..
hampa tengok la ada ka patut dia boh gambar gajah ni di blog dia?

Nasib baik aku ni baik dan tak gila gila macam dia..aku takkan boh
gambar gajah ni blog!
Ni saja boh sebab aku nak tunjuk kat hampa kenakalanya….hehhehhee
aahhh aku ni memang baik dan takkan boh gambar macam dia boh khahahha!
Aku berjaya buktikan yg dia memang nakal!

Hampa nak tau dia siap boh lagu Sudirman bawah gajah ni ..menyampah haku!
Arwah Sudirman pasti marah dgn kamezaim ni…hahhahahha!Aku report tali dera !

11 Responses

  1. die mmg gile

  2. hahhahha…aku je yg masih siuman dalam berblog huhu…
    aku tak teribat kan?
    cuma nak buktikan dia giler hahhaa!
    Kamazaim….hang jgn marah aku na!
    hang angry tak per kahkah!
    ya ampun….

  3. Baw, kasagad-sagad sa iya ubra blog!

  4. ooo..korang kutuk aku dkt sini ye..tunggu la,satu hari nanti nama cik lawa dan obor obor akan naik dky entry aku..wuargh…wuagrh…

  5. no hal..
    kami x sabar nak tunggu kemunculan n3 baru ko hahhaaa!
    Jangan tak boh!!
    If u boh hawa kita cut konekson! hahhahhaa…

  6. muhahahahahhaha… padam muker ko zaim…

    hahahahah.. aku gelak lagik….

    cinonet jer ekkk.. hahaha

    musti ko nyesal ngadu kat aku tadi kan??? hahahha.. gelak lagik

  7. puas hati ku!!!rupanya si kamezaim ni ramai geng sonok bully dia hahhahha!
    ekceliii aku malu gak boh gajah ni di blog tengok keadaanlah aku rasa nak sorok n3 ni!!!biarrrqq dia dok sat dah…tengok respong dulu…huhuhu

  8. dari sudut hati yang terluka,ku harus pergi membawa hati yg luka..selamat tinggal..

  9. menyampahnyaaa…sensitip konon!!

  10. nasib baik edit baik punye…
    huhu..
    klu cam ni tak kena heart attack..
    kamezaim sensitip ke??
    huhu

  11. kamezaim ni macam kamekaze aka Jepang jenis sensitip tahap Jepun mola masuk tanah ayo!hahahhaha..
    Santai…aku masuk jawab ko nyer msg ni pukul 1 pagi selepas lena yg panjang or selepas beradu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: