n3 orang kalut!

emmm..
semalam tidur dekat pukul 2 pagi

pagi ni bangun..
basuh kain(mesin le yg basuh)
kemas rumah!
lipat kain!
sidai kain!

ngadap notebook!
update blog!
dengar lagu di blog!

pagi ni nak pi ambik duit pej.pos!
nak print asemen!
nak binding asemen!
nak hantar esok!

geram tunggu Persona lom tiba!
dah hampir 3 bulan order ni!
menyampah..

10 Responses

  1. wah kak
    order persona
    hehe..
    syok..

  2. cewah tgh tunggu kerete baru tuu..
    hehehe

  3. lambat la pulak sampai. kak order warna ape

  4. To Tiung:
    Kelibat Persona lom nampak..Blueberry cantik Tiung..uuwwaa!!

  5. To Pu3 Azi:
    Huhu…nanes,,Azi nama kiter seroper!!

  6. To Ryann:
    Rajin Ryann layan teater..akak join teater Kanak-kanak..sbb kami nk latih budak!!Kini bz dgn nyanyian da gerakan..budak nak lawan 16 Julai ni..tarikh keramat!cuba baca n3 akak..

  7. malam tidur lewat,
    tapi bukan kena liwat,
    bangun pagi basuh kain,
    jemur kain,

    petang angkat kain,
    lipat kain,

    malam selak kain,
    londeh kain.

    memang keja orang pompuan dengan kain ni serasi

    hahahhaha

    jangan mareee

  8. oit anony!!!
    ko cakap keje pompuan jerk!!
    pehal keje lelaki????

    londeh kain?
    gulung kain?
    selak kain?

    sepuk kain?
    sepuk underware bergulung macam
    ular sawa?
    dah ler tu underware jadi roti kirai or roti jala hahhaha!

    kalau aku jadi bini korang sah aku display kat depan umah or amik gambar boh dalam blog hikhik!

    satu lagi aku nakal suka amik gambar org tido nganga mulut!hahahha kdg aku boh garam dan rokok.pen dll sonoknya!!

    terutama dalam bas rombongan cik kiah hahah!sonok tauuu..mcm mcm pesen!!

  9. Memang keja orang lelaki ni kalau dengan kain, dia terasa sangat, lagi satu kalau kain batek, ishhhh, geramnya aku,

    kalau gi Langkawi mesti beli kain batik,

    ishhhh

    hahahaha

  10. belilah kain batik langkawi!!!
    jangan silap beli..
    kalau sayang bini beli banyak banyak..satu kodi ke?
    baloi laa dengan kos pi sana!!!

    Lipat kain jer lelaki malas..
    kalau sayang bini tinggalkan pc ini dan pi lipat kain hahhah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: