Love is Chenta-Frust Sikit Tak Per


Bayangkan kalau minah ni duduk atas mamat ni???mau patah pinggang huhu…


Mungkin Dia nak beri kita “gergasi” huhu..beginilah dikatakan “Chenta Buta”kan??Kan??
Jika dia adalah untuk kita walau di mana kita berada,
kita tetap ditemukan jua,
kerana jodoh dan pertemuan di tangan
Illahi..Percayalah!!!

“Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar..
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi..”

12 Responses

  1. aduh,nasib baik aku tak senasib dgn mamat ni..klu tidak,mati aku mlm pertama..silap haribulan terkepak terus..hehe

  2. kahkahkah…
    kamezaim!!!!untung dapat bini besar dan tinggi lebih dari anda kerana org tua tua kata bertuah!
    sebab apa bertuah???
    sebab dapat lebih…isi lebih.tulang lebih semua lebih huhuhu..
    hang kira malam pertama je ke?Apa daa?

  3. SUKE ENTRI NI!! saya ada mengulas tentang cinta itu buta pada hari rabu ini melalui blog saya! yey!!!!! cinta itu mmg buta…

  4. Kenapa kita asyik memikirkan cinta Thafiexq?

    Otak kita berdua dibelenggu rasa cinta!

    Apakah kita sedang jatuh cinta?ececcecec…

    Apakah kita berdua sedang diganggu oleh makhluk halus?Makhluk kaki cinta?

    Apakah kita berdua sedang ingin bercinta?

    apakah kita berdua sedang angau…tapi bukan to each other la!semua soalan bermain di kepala orang yang kerasukan chenta Thafiexq…

    Dalam perkataan lain sedang mabuk chenta!
    Ni belum si Sahrulia yg jiwang masuk komen…
    Kalau mamat tu masuk sah lagi gilos bab chenta hahhahha.

  5. sgt scary itu gambar.

    😀

  6. sgt scary tang mana?

    aku dah rasa scarynya semalam hanaku….

    amat scary!!!

    scary dgn sesuatu yg amat menakutkan!

    kehilangan blog kesayanganku….

    akibat geram scary…alhamdulillah syukur!

  7. aauuuuwwww!!!!Tiung!!!

  8. heheheheheheheheheheh cinta cinta cinta! boringlah bercinta! cewahhh

  9. http://jurnal.biz/forum/v2/viewtopic.php?f=5&t=275

    Kak Lawa..pi kat link situ..saya masukkan link sumbangan di forumGeng Jurnal

  10. Ros terima kasih Ros ….

  11. tokey….boring bercinta?
    kawin jer…
    boring kawen?
    kawin satu lagi..
    boring lagi?
    tambah lagi?
    biar ko boring ke tak bila anak berderet?
    kahkahkah…
    buat sesuatu supaya tak boring tau…hidup ini indah …cari keindahan itu…cewah!!!

  12. entri saya ari ini kesinambungan dari entri cikgu! cinta buta II
    http://thafiexq.wordpress.com/2008/07/23/cinta-itu-buta-ii/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: